• KAV-KOMERC

  EXPORT-IMPORT Kavadarci - Macedonia
 • KAV-KOMERC

  export-import Kavadarci - Macedonia
 • 1
 • 2

KAV-KOMERC

Добродојдовте на Нашата интернет презентација. Се надеваме дека ке го задржеме доволно Вашето внимание за да пронајдете она што Ве интересира. Отворени сме за соработка и ви стоиме на располагање 24/7 за било какви додатни информации. Повелете контактирајте со Нас...


контакт и информации

pakuvanje

grozje

3587

испораки годишно

56000

задоволни клиенти

112

позитивни коментари

87

препораки од коминтенти

Профил на КАВ-КОМЕРЦ

 • 11 камиони за меѓународен транспорт

  Поседуваме сопствен возен парк. Нашата меѓународна флота вклучува 11 камиони за превоз на секаков вид на стока...
 • 11 фриго камиони - ладилници

  Поседуваме 11 фриго камиони ладилници за превоз на замрзната стока , свежо овошје и зеленчук на одржување...
 • Откуп на свежо овошје и зеленчук

  Вршиме откуп на свежо овошје и зеленчук во Сопствен откупен центар во Кавадарци...
 • Трговија на големо и мало

  Вршиме трговија со земјоделски производи на големо и на мало на странски пазари...
 • 1
 • 2

KAV-KOMERC експорт-импорт Кавадарци-Македонија

За било какви додатни информации слободно контактирајте со Нас. Доволно е да кликнете на линкот контакт и информации подолу...


контакт и информации

За Нас

“Кав-Комерц е приватна семејна компанија основана во 1990 година со основна дејност меѓународен транспорт и трговија. Лоцирани сме во Кавадарци во Западна индустриска зона во централниот дел на Р.Македонија. Располагаме со 11 камиони и 11 ладилници за меѓународен транспорт и трговија на секаков вид на стока.”


Наша цел е исполнување на растечките потреби на Нашите сегашни и идни клиенти, достигнување на перфекција во областа и на трговијата и во областа на транспортните услуги.


КАВ-КОМЕРЦ

Западен Булевар бб. 1430 Кавадарци

00389 43 411 227

00389 70 218 748

info@kavkomerc.com

пон-сабота од 08:00 до 16:30h.