Перална

За блескави километри на вашите товарни возила, автобуси и комбиња

Перална за товарни возила, автобуси и комбиња

Водејќи се по најсовремените технолошки достигнувања, пералната овозможува детално чистење на возилата за помалку од 20 минути.

JetStream технологијата и долното перење даваат блескавост на каросеријата и шасијата на возилото.

Во склоп на пералната работи и одделот за хемиско чистење како на тешки товарни возила, така и на автомобили.

Контакт за перална:

Блаже Ристов

Јазик