thumbnail_Picsart_22-02-12_12-18-26-272
Adobe_Post_20200802_1827170.0718190670737422
thumbnail_Picsart_22-02-12_12-32-06-891
thumbnail_Picsart_22-02-12_12-28-07-746
thumbnail_Picsart_22-02-12_12-41-02-139
thumbnail_FB_IMG_1644666401696
thumbnail_Picsart_22-02-12_12-20-59-308
thumbnail_Picsart_22-02-12_12-33-03-172
previous arrow
next arrow
Транспорт

Ние доставуваме доверба

Долгорочна доверба со клиентите

Основен постулат кој 30 години нè води кон усовршување и достигнување на најновите трендови во индустријата е довербата на клиентите. Секојдневниот труд за пронаоѓање на инвентивни и ефективни начини на функционирање, на долг рок значи навремено среќавање со потребите на пазарот и водство во извршувањето на транспортните услуги.

Возен парк

Возниот парк брои 35 ладилници, од кои 9 со би-температурен режим, 8 со можност за организирање на утоварниот простор на 2 нивоа. Секое возило е комплетно сертифицирано и оспособено за интернационален транспорт. Покриеноста со возила се движи од југо-источна Турција до западна Европа, преку Балканот и земјите од Централна Европа.

Тајната за успешни транспортери

За да се прогласиме за успешни транспортери, неопходно е да се воспостави беспрекорна комуникација и организација меѓу тимот задолжен за шпедитерски услуги, возачите, тимот задолжен за исправноста на возилата и клинтите. Поставувајќи функционален механизам веќе 30 години, успеваме да ја поткрепиме нашата идеја “Ние доставуваме доверба”.

Докажан квалитет

“Доследноста и доверливоста се основи на услугите што ви ги обезбедуваме, а секоја успешна врска се заснова на доверба”.

г-дин Петар Темов

Сопственик

Контакт за транспортни услуги:

Тања Темов

Менаџер за транспорт

Јована Коцева

Транспорт & маркетинг менаџер

Јорданка Јаков

Менаџер за транспорт

Ивана Касумовиќ - Стојановски

Менаџер за транспорт

Јазик